Om mig

EN PRÆSENTATION AF MIG SELV

Mit navn er Henrik Hvam, og jeg startede mit firma Arista ApS 1. marts 1998.

Jeg har HD i afsætning og har den teoretiske del af HD i organisation. Før starten af min virksomhed har jeg haft forskellige ledende poster i servicebranchen i såvel Danmark som i udlandet.

Arista er en kursus- og konsulent virksomhed, der laver kurser, holder foredrag og rådgiver mindre virksomheder og iværksættere omkring online salg, online markedsføring, og optimering af hjemmesider og webshops.

De seneste år har fokus især været på online markedsføring og med optimering af salg via Internettet, hvor jeg løbende får ny viden ved at følge diverse udenlandske og danske blogs, samt deltage i relevante kurser og netværk. Desuden har jeg selv en række webshops og andre Internetsider.

Lidt om mig selv som person:

Jeg arbejder meget med praktiske løsninger, der virker – hellere små, sikre, synlige successer end store forkromede planer.

Jeg løser opgaverne professionelt, og gør det på en uformel og ligefrem måde – og i et godt humør.

Jeg arbejder fleksibelt – både i tid og sted og i forhold til hvordan en opgave kan løses – og jeg gør det med engagement.

Jeg er god til at tænke utraditionelt og se tingene fra nye vinkler.

Desuden spiller jeg golf og lejlighedsvis tennis og sejler havkajak.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har noget på hjerte – positivt eller negativt – det første plejer heldigvis altid at være i klart overtal.

Jeg ser frem til at samarbejde med dig….

Med venlig hilsen

Henrik Hvam

27106620

[email protected]